​​Tel: 076 024 00 38

​Stengodsvägen 121, Oxie Centrum

​238 30 Oxie

Kiropraktik Malmö

Min Kiropraktor i Oxie, Malmö, har lång erfarenhet av kiropraktik och behandling av patienter med olika symtom, diagnoser och svårighetsgrader.​ Vi är specialiserade på artros och använder oss av beprövade behandlingsmetoder tillsammans med en vårdplan som vi tar fram i samarbete med dig. Tack vare kontinuerliga uppföljningar kan vi löpande justera behandlingen för bästa resultat. Nedanför kan du läsa mer när du har bokat ditt första eller andra besök för kiropraktik i Malmö.

Kiropraktik vid första besöket

Första gången du besöker oss på Min Kiropraktor så bokförs du av vår receptionist Ingela. Vi antecknar dina personuppgifter och du blir sedan ombedd att vänta på inkallning till vår kiropraktor Thomas Egegaard.

Din sjukdomshistoria redovisas för Thomas och sedan får du möjlighet att från ditt eget perspektiv berätta om dina besvär och vad det är du vill ha hjälp med. Thomas ställer frågor som fördjupar hans intryck av dina behov. Om du har några sjukdomar ska dessa redovisas för i detta skede, särskilt viktiga tillstånd som tumörer eller benskörhet måste noteras av kiropraktorn.

Efter den verbala genomgången av din hälsa är det dags för den fysiska. Något som är viktigt för att för att kiropraktik ska ge goda resultat. Thomas testar din hållning och rörelseförmåga av de leder som anses väsentliga i ditt unika fall. Ibland kontrolleras även blodtryck och puls och skulle det behövas får vi också beställa en röntgenundersökning innan vi kan gå vidare.

Efter besöket sammanställer Thomas en analys av ditt fall och lägger upp en behandlingsplan för att lösa dina besvär. Behandlingsplanen gås igenom på andra besöket.

Kiropraktik vid andra besöket

Den behandlingsplan som första besöket lade grund för gås noggrant igenom vid det första återbesöket till oss på Min Kiropraktor. Vi diskuterar alla punkter med dig och lägger sedan upp en tidsmässig plan tillsammans med dig. I början brukar intensiv behandling behövas, så att de goda resultaten av din kiropraktik maximeras. I vissa fall kan en första behandling ske vid detta besök och om kiropraktor Thomas Egegaard inte anser sig kunna hjälpa dig på bästa sätt så kan det hända att du istället får en remiss till ortoped, neurolog, reumatolog eller allmänläkare för att finna roten till ditt problem.

Boka tid »

Läs mer om vår behandling av artros »

​Öppettider

(Med reservation för ändring vid semester/kurser/utbildning)

Kiropraktor Jour : Pris 1000.-

använd samma telefonnummer.

Drop in+bokning

Mån​​

08.30-12.00

16.00-19.00

Tis

06.30-12.00

Ons

06.30-12.00

Tors

16.00-19.00​

Fre

06.30-12.00

​MIN KIROPRAKTOR / ​Stengodsvägen 121 (Oxie Centrum)  /  ​23830 Oxie

Läs vår integritetspolicy